Program för höst och vinter i Tyresta

I år har vi valt att dela upp Tyrestas program. Under våren var temat fåglar, och i sommar fokuserade vi på att må bra i naturen! Till hösten fortsätter vi firandet att Tyresta fyller 25 år som nationalpark!

Programmet finns här som pdf-fil. Du kan hämta en tryckt folder i naturum eller i Caféet eller Lanthandeln. På hemsidan syns närmast kommande aktiviteter, liksom på vår Facebook-sida för de som följer oss där.

Program hösten/vintern 2018

Nu är höstens och vinterns program här!

Här erbjuds Svamphelg 1-2 september som vanligt. Jubileumsvandringarna fortsätter med en tur genom brandområdet till Tyrestas högsta punkt ”Topp 85” i oktober, på Sörmlandsleden i november och i december blir det en tur i mörka skogen!

Barnen kan besöka gårdens djur, vara med på Natursnokar eller gå reflexvandring. Ett nytt höstlovsmysterium väntar, och på jullovet väntar pyssel och specialguidning om vilda djur i skogen.

Du kan riktigt snöa in på träd, mossor, havsöring eller gårdens djur och den tjäderintresserade kan följa med Svante Joelsson till tjäderns marker för att se spår av dem. Eller skogens vilda djur i en egen utställning i december.

Klicka på länken och botanisera i vårt utbud.

Varmt välkommen under hela hösten!Dela
  • 10
    Delningar